Tråkig måndag!

Idag hade jag ställt klockan vid 11 för att ringa monika om imorn. Jag jobbar ju inte i veckorna utan bara helger på hirschenkeller så imorn ska jag på intervju på klädbutiken Tessie :) hoppas att det går bra och att jag gillar dom också. Skulle va skönt och jobba lite veckodagar också! Pengarna börjar ju ta slut om man säger så.
De gick iaf bra och jobba i helgen, i lördags var det sjukt mycket folk!! men de är bara kul :D efter jobbet åkte jag kadde o Gabi till max o käkade sen fick jag o K skjuts hem, jätte skönt! =)

S fick körkort idag :D:D:D GRATTIS till henne!  Själv har jag bara teori halkbana o uppkärningen kvar ;P
Hoppas dom kommer o hämtar upp mig snart, vill ju åka en sväng med gänget ;D

MINNEN

        
Kadde skickade massa gamla bilder till mig igår!!! NOSTALGIIIII :D:D

Röda naglar

Men hej igen!
Nu har jag precis målat om mina naglar. Nu är dom mörk röda, grymt snygga!
Ikväll ska jag möta upp K efter hon slutat jobbet, vi ska förbi wokhouse ochh ta ett glas...kanske två., de blir ju alltid fler än man bestämt. Jätte sugen på vin nu faktiskt. Men även riktigt hungrig  haha! Spaghetti och köttfärssås blir middagen idag, smarriiigt :D


Kul att de första man gör är att börja tjafsa med mamma! vi har kommit så mycket bättre överens dom senaste månaderna, men nuuuuuu sprack de ! de är oftast hon som gör så att jag blir på dåligt humör!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAH. hörs sen1

LUGGLUND

god middag!  Nu har jag precis ätit en underbar middag med familjen! Lillebror blev 18 idag :) eller lillebror känns så konstigt och säga, han känns mer som en storebror i vissa lägen.
Jag hade glömt att jag hade en blogg-därför har jag inte skrivit på jätte länge!  HAHA men nu är jag fit for fight igen ;P får se hur de går :D

Igår var jag och fikade med therese efter hennes jobb. Det var jätte mysigt! vi babblade om allting i princip. Turkiet, Wok house, jobb, vädret, vad man saknade i livet :) hehe. Helt plötsligt kom Mr. vet inte hans namn farande, helt otippat! måste vara ödet.

Vet inte om jag ska jobba imorn natt eller inte. Hoppas för jag vill få in lite cash nu plus att jag trivs så himla mycket på mitt jobb! helt sjukt. Jag trivs i nattklubbsmiljö helt enkelt. Helgen är spikad iaf.
Nej nu ska jag titta lite på tv och slappa!


Hej på're.


RSS 2.0