Tisdag 23 April

Tjenis pe....


Ligger i sängen nu, idag ligger jag inte helt själv utan Becka ligger vid min sida. Sidan som brukar vara tom.
Vi har inte träffats på jätte länge, så det har varit jätte mysigt och träffa henne!

Idag har jag varit ledig, som igår. Startade dagen med att äta frulle, sitta lite ute på balkongen. Åkte sedan in till stan för att åka till jobbet, det låter som att jag älskar mitt jobb, men de vet ni att jag inte gör. -Utan jag åkte dit för att träna med therese efter hennes arbetspass men vi fastnade ute på serveringen med mineralvatten och ciggaretter. Det var så härligt! Nu måste väl ändå våren vara här?
Vi bestämde oss för att strunta att gå ner till källaren för att ställa oss på varsin trampmaskin.

Jag ringde kära Rickard som jag inte pratat med på evigheter. Jag bli alltid så glad av att prata med honom. Han är alltid på strålande humör och det smittar verkligen av sig. Vi åkte hem med samma tåg.
Han var precis som vanligt...


Imorgon är det jobb igen..trist!


Sköna Måndag 21 April

SOL.


God eftermiddag! Vaknade av att jobbet ringde klockan 8.30 men jag svarade inte. Sedan ringde pappa halv elva då svarade jag och vi pratade ett litet tag, om midsommar. Vi ska vara på landet som jag inte varit på sedan farfar gick bort för ca 4 år sen... Nu har min farbror och hans familj tagit över landet som ligger ute på Ljusterö. Dom håller på och fixar o trixar för midsommar redan  nu, dom har byggt ett gigantiskt soldäck nere vid bastun och bryggan har blivit hela 25 meter lång! Ska bli väldigt skönt och ligga där o glassa i sommar =D

Vilket härligt väder (som det har avrit hela helgen då jag har jobbat) det är idag! Det som är trist är att alla andra jobbar idag, så vet inte vad jag ska hitta på, nu sitter jag i soffan med balkongdörren hel öppen, så mysigt.
Ringde Nadia och hörde vad hon skulle hitta på idag, hon skulle göra några ärenden sen bestämde vi att vi ska ses senare i eftermiddag. Jag ska hoppa in i duschen nu sen tänkte jag sätta mig på balkongen med en kaffe och en bok och njuta av solen.

torsdag 17 April

Om man bara visste...


Idag har vi pratat mycket om framtiden, vad vi vill arbeta med, var vi vill bo, ska vi flytta utomlands ett tag eller stanna kvar i Sverige??...
Vi kom inte fram till så mycket, vi sa bara vad vi kände och trodde.

Jag har bestämt mig för att byta nu iaf. Just nu jobbar jag på Centralbadet, i restaurangen. Jag trivs med alla som jobbar där men själva miljön får mig att vilja sluta andas. 20 år och nästan gått in i väggen, det är inge bra.
Jag har pratat med pesonalansvarige nu och berättat hur jag egentligen mår. För det är ingen som har märkt att jag mått såhär pass dåligt. Carolina har ett bra pokerfejs.
Kalle berättade att det finns så många andra tjänster på CB, som jag faktiskt inte tänkt på...
Vaktmästare, receptionist, städare, entrévärd bla bla bla... tänka sig, städare. Varför inte?  Min första tanke var, "neeej, det går inte" Vad ska folk tro när dom hör att jag arbetar som städare.. Jag kan bara inte. Men om jag ska bärja må bättre och inte behöva få magkatarr stup i kvarten så VILL jag jobba som städare på CB. JAg kommer fortfarande få träffa alla härliga arbetskamrater som jag tycker så mycket om.
Jag kommer få ett fast schema, inte ett som ser ut som en karusell. Jag kommer troligtvis jobba mån-fre och ha LEDIGA HELGER!! Ett paradis för mig!

Tisdag 15 April

Hola!
Nu sitter jag i min säng efter en stor baguette med kräftor på, smarrigt men jätte mätt!
Idag har jag jobbat. Det gick ganska bra faktiskt, bättre än förväntat. Jag har fått magkatarr igen för andra gången. Jag orkar inte längre. Jag orkar inte längre med att jobba i en stressig miljö.
 Jag pratade med pesonalansvarige idag för jag tyckte det vore lite lättare om han vet hur jag mår så jag gick in till hoom innan jag började idag och talade ut. Han var förstående och bad mig tänka över noga innan jag bestämde mig för hur jag sak göra...

Nej jag orkar inte gå in på allt nu, mår för dåligt för det. Skriver imorn!

p&k Carolina.

Måndag 14 April.

Hej där!

Jag har inte skrivit på månader för att så fort jag loggar in på min blogg och börjar skriva så stannar hela datorn och det trycks fram ca 40 sidor! jag förstår inte varför men jag försöker skriva igen nu.

Idag har jag avrit hemma gela dagen, mår inge bra. Ont i magen och trött och seg. Jag vill byta jobb! Jag vantrivs så mycket att jag mår riktigt dåligt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Letat efter nytt jobb har jag gjort ett tag men ingenting passar mig. Vet ju att jag ska resa till Turkiet i sommar också så jag är ännu mer i behov av ett nytt jobb som jag ska trivas med. Men var? men hur? men när?

När kommer min tid då jag ska bli lycklig?!

RSS 2.0