Lördagkväll och jag är super trött!

Hejsan! Hello! Hola!

Sitter och lyssnar på "release me". Jätte trevlig låt tycker jag!
Jobbade igår på hirschen. De va jätte jobbigt, de var så mycket och göra så jag är helt sänkt idag!! Inte riktigt okej, Jag brukar inte bli så här trött men jag har hållt på och somna tusen gånger medans jag tittat på Vänner. Men känner mig stressad för nåt, Förstår inte varfölr... kanske för att jag vet att jag kommer bli väckt av telefonen som ALLTID ringer när jag precis somnat! Haha!!

De känns som att det är söndag idag, Kanske för att jag älade lite i torsdags och jobbade igår.. Blev liksom lite tvärtom ;P Jimmy fyllde 22 bast i torsdags så vi spenderade våran kväll på Harry B james. De va super nice.
Johan, Danne och Putte var redan där när jag, Jimmy och Ange kom dit. Efter en timmes kö väntan så kom Nattis å Virre in också  eftersom dom precis hade slutat jobbet :D de va super myysigt! blev sådär lagom full, Var ett tag sen de kändes bra. Jag har liksom blivit föör full dom senaste gångerna. Tror de är för att jag alltid dricker vin, Eller jag menar häller i mig vin haha. Så de bara kommer Bang så är jag kanon slirig! tror jag ska hålla mig till öl nu.

Funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag och Nattis bestämde oss för att hänga i torsdags så får se hur de blir.. en lugn skön kväll eller öl och må bra :D

nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta nåt tänkte jag :)

Ciao!!

GT ska vara GK haha de blev lite feel.

  

lördag 7 februari

Då vare dags snart. Åka till jobbet!! Kan inte riktigt säga att jag känner mig taggad för de.. men va gör man inte för den lönen :P haha

Igår var vi ju på kalas hos Rickard som fyllde lite år, De var väldans trevligt, över mina förväntningar faktiskt. Jag och Kadde började bli sliriga redan vid halv tio. Vårat vin tog slut så vi fick ta av de vinet som vi gav till rickard i present hahaha snälla tjejer.

Nå, vid 22 snåret kilade vi därifrån för att möta Jimmy, Ange, Johan, Danne, Becka och jenny i Tumba. Där fick vi vänta lite på tåget in mot söder. Tågresan gick väldigt fort för mig och kadde. De va skönt de.
Nåväl vi styrde våran kos mot GK. Ingen trodde att jag eller kadde skulle komma in så dom blev förvånade när vi stog på dansgolvet sen. ;)

Kan inte säga att jag dansade mycket, satt mest i soffan å mös :D
Vinet har känts av idag kan jag säga!! helt sjukt bakis har jag varit men de börjar släppa lite nu.
De var mycket mycket nice igår!! TACK alla som var med!!

frredaaaag wohoo

Skönt med fredag och jag är ledig från nattklubben :D
Har precis varit i tumba och köpt vin och min hårfärg. JAg känner mig jätte trött fast jag sov ganska normalt inatt. Men jag kommer väl igång när jag tagit en dusch och ätit.
Jag och Kadde ska ju hem till Rickard på kalas vid sju och äta smörgåstårta och dricka vin :) känns som han bara bilr äldre och äldre medans jag själv inte blir de:P  eller iof jag blir 21 i år och de känns som jag nyss blev 18 haha så tiden går väl rätt snabbt iallafall :)

B skicka nyss ett mess och skrev att hon började bli taggad och de är väldigt positivt . För de börjar bli lite kärringvarning på henne, alltid när vi har gått ut i stan så har hon blivit så trött och velat åka hem, Kul tjej!! De är inte okej när man själv är taggad för festa... men vad gör man. Jo antingen åker hem med kärringen eller stannar kvar och skakar rumpa (:

Nej om man ska sätta fart med håret nu :)
peace.

OOh lord!

goood afton!

Kan inte säga att jag är bra på att blogga, glömmer liksom att jag har den haha.
Ligger i sängen nu, har precis lagt på telefon. Pratade med Kaddrush om min plan. Jag och mina planer alltså.


möta kadde i Tumba.

bolaget.

köpa mascara o hårfärg.

hem och äta.

styra upp sig.

dricka ett glas vin.

snacka skit.

åka till R som fyller 24 Grattiiis din gamla höna :D

dricka ännu mer vin.

umgås hemma hos rickard.

möta becka, danne å jimmy i tumba.

åka in till stan.

dricka lite mer vin.

ha jätte trevligt :D


Hoppas Nadia å nattis är med imorn också!!
Ange, vet att du har körigt med munnen :( <3

ska försöka komma ihåg å blogga imorn också!

Peace!


RSS 2.0