sweet söndag

Det var en väldigt skön söndag igår. Vaknade ganska sent, var hemma och degade i soffan. Åkte till Heron och gick på bio med Kadde och Sandy. Vi såg "dumpa honom" den var faktiskt bra. En riktig tjej film. Fick ett par rejäla tankefunderingar kan jag meddela.  Stannade till på donken i hallunda på hemvägen och sen hem till RIckard. Jag levererade en happy meal till honom med en pingvin leksak. Härligt för honom och få besök sådär kl 12 mitt i natten ha ha :)  Jag slog honom i bowling om alltid. Och sandy slog honom i tennis... men vi skyller på gipset ;)

Nu snart ska jag åka till södertörn och hämta sandy sen ska vi åka till stan. Jag ska köpa en vårjacka och sen lämna ett CV.
Jag har lite ångest för den här veckan... Imorn börjar studentskivorna på hirschen. Så jag ska jobba från 22  till 03.00 och sen vet jag inte om jag ska hem och sova eller till min faster för jag ska vara hundvakt kl.08.00 på onsdag =/ sen är det så¨hela veckan... jag kommer inte sova ett smack känns det som!!

Mitt rum är jätte rörigt btw.

EN AV DOM VACKRASTE TEXTER SOM GJORTS

Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dej att gråta eller jubla
den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Den visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva
det liv vi måste klara av
och allt vi tog och allt vi gav
så vi kan våga ropa hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula
den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah x3

jag vill också

Jag funderar starkt över att tattuera mig igen. Lillebror kom hem med en jätte fin på armen igår. Jag har varit sugen på det länge nu och tror jag bestämt mig för att det blir 4 stycken stjärnor snett nedanför naveln...


Ikväll ska hela världen vara med på ett litet projekt och det går ut på att släcka alla lampor i 1 timme. Från 20.30-21.30. För att då spara energi. Eftersom jag jobbar på en nattklubb så funkar inte riktigt det men alla ni andra kör!!


erotikmässan var det ja...

Jaa kan säga att det blev väldigt blött igår! pga snön också ;)
Nu var det nog sista gången jag var där.. det är ju faktiskt samma grejer hela tiden. Dom kanske bara hade bytt piskerska.. ha ha. Heter det så?! aja nu gör det de iaf.
Vi var inte där till stängning men hann se lite strippor iaf och det var kul. Dom är så grymt viga!! Helt sjukt vad dom kan göra med stången. Klättrar upp fort som fan och sen hänger uyppochner med bara benen som håller hela kroppen och sen glider ner så.. asså det är credd.

Var hemma i god tid. Kanske ska tacka Daniel som betalade taxin :) Tack nutte.
Men vaknade dock halv sex imorse av att telefon helvetet ringer!!! - vafaaan händer.. .?? tänkte jag snabbt innan jag kom på att det var luren som lät. -Rickard man ringer inte halv sex på morgonen!!!



Det var ju total förbjudet att fota inne på mässan men fick ta bild på dessa hetingar.

torsdag med sol, yees och det tycker vi om!!

Kan meddela att jag gick upp hyfsat tidigt, eller det kändes tidigt eftersom jag var hemma kvart i fem. Så in till stan med becka. Observera att vi bara skulle till skatteverket och sen köpa två, tre saker och sen raka spåret hem. Men, nu kom men:et. Vi var i mycket fler affärer än bestämt och det var stressigt som fan. Slängde i oss lite mat på donken och vi båda kände hur stressade vi var, fast vi egentligen hade tid på oss. Becka skulle vara hemma senast fem för att åka och stor handla. Men vi lyckades precis :) jag handlade med mig två skjort klänningar och ett linne. Såklart hittade jag en super trevlig vår jacka också som jag tänkte köpa nästa vecka.
Eva ringde tidigare ikväll och sa att hon ska byta kontor nu i veckan så nu börjar mitt extra jobb som hundvakt åt Diesel. Små pengar som kommer in sådär är alltid bra tycker jag.

Men nu ska jag kolla på film så hörs senare! Puss&kram!

SOL weeee!

Det är sol igen och jag är glad! Jätte glad faktiskt. Tycker det är as nice. Det känns som helg bara för att alla i min familj är hemma idag... mysigt är det.
Jag har precis fått mammas och pappas förlovningsring av mamma. Som tur var så kunde jag ha den på mig. Så nu sitter den på ringfingret :) passar bra till mitt guldarmband cokså hi hi. Jag fick mormors och morfars också. Den är lite kraftigare och mindre så den kan jag inte ha på mig. Kanske hänger den i ett halsband senare.

Igår spelade jag och RIckard Wii som aldrig förr. Jävlar va kul det är med bowling!! Jag var grym. Han också. Så det blev lite oavgjort tror jag.. sen testade vi tennis och golf. Det gick inte så bra för mig så jag ville inte spela mer. Sen kollade vi på "de rätte för rosing"  och Andra Avenyn. Jag blir såååå SUR på Ulla!! jävla alkis kärring!! och Rasmus försöker hjälpa men får bara skit tillbaka , stackarn =(  Längtar till nästa tisdag!!
Idag ska jag jobba med Karina. Det kommer bli kul tror jag. Det är roligt att det kommit lite nytt folk.


Jag längtar till fredag. D.

tjolahopp

Sitter och suger på en karamell. Var uppe på krysset och solade och köpte med mig lite godis hem. Tyckte jag var värd det 2 veckor utan.
Har snackats lite om erotik mässan nu. Den är ju två gånger per år och nu är det dags igen. Jag har varit där två år innan och tyckt det varit ruuligt men då har jag avrit där med Becka också. Det gör ju saken bättre ;) . Det är ju samma sak varje gång men man ska tydligen alltid tillbaka ;P. Jag dras liksom dit. haha,
Zäta ska vara confrensier och det är alltid roligt. Det är drag i den kvinnan kan jag lova.

Dagen har gått väldigt snabbt idag, kan vara för att jag vaknade vid halv ett. ¨
Nu kommer jag jobba på onsdag då det är löning. Det är bra med lite extra timmar fast jag slutat jobba onsdagar. Men det känns bättre att välja själv om man vill eller inte och inte vara tvungen att jobba. Sen äre helgen. Men då ska jag ju vara ledig någon av dagarna. Får se vilken dag det blir erotica., Undrar om jag ska köpa nåt? hmm.. finns ju as mycket roligt att välja bland. Fiskedammen är ju väldigt spännande. Tänker inte nämna vad jag fick förra året. Ni kan ju få fantisera lite. Snusk snusk snusk var det iaf ;)



Snubben far fasiken inte så dum.. Grrr!



Sköna Söndag

Snö vafaan inte igen! Smält bort tills imorn tack!
Har bara varit hemma och slappat idag. Precis tittat på Twilight. Hur grym som helst. 10 av 10 möjliga.
Jag har också fått ur mig lite av vad jag tänker på var eviga dag och det känns jätte skönt. Men det finnsmycket kvar i mitt huvud som inte riktigt kommer ut. Vet inte hur jag ska börja så det får komma den dagen det passar. Har inte kommit ett bra tillfälle än.

nej jag kan inte skriva mer nu...  eller jag orkar inte.

såklart att jag reagerar såhär?

Ligger och tänker på allting och ingenting. Jag ska ta tag i det här nu. Visst Sara? ( min life coach haha )
Du kommer få pusha mig mycket fast jag samtidigt vill göra det. Jag ska göra det.

Kommer det bli som det var förut någonsin igen? Du har nu flyttat. dock bara 1 station bort från mig. Men det känns som det är andra sidan jorden. Vi lever helt olika nu.
Alla knäppa idéer som vi har fått och genomfört. Fjorton år är lång tid. Bästa vänner i fjorton år. Och jag älskar dig och allt som vi har gjort och gått igenom tillsammans. Inget kan få oss att tappa kontakten, Så fort vi träffas så dyker alla minnen upp och vi är små igen. Två små blonda tjejer i spice girls tröjor. HAHA.
Jag älskar det. Du är min andra hälft Rebecka Drobin. Du kommer alltid vara min bästa vän.


lilla lördag

Dom har plockat fram uteserveringen på Snaps nu :D de kanske är lite för kallt nu men snart om någon månad så kan man nog sitta där med en filt. Jätte myyysigt!
Det gick väldigt bra att jobba igår. Det var väldigt lugnt och skönt. Det var faktiskt lite roligt igår. Kan ha varit för att jag jobbade med Kadde och Karina. Jag ska jobba inatt också. Men då med två nya tjejer som jag aldrig har träffat förr. Kommer nog vara ganska lugnt idag också, Det är ju inte så konstigt med tanke på att det är helgen innan löning.
Nästa helg är det erotik mässan. Vi har pratat om att gå någpn dag. Jag har varit på två stycken innan. Det är alltid samma sak men man vill ändå tillbaka haha. Zäta kommer jobba där också så då är det lite roligare ;P

I want you to
Come on, come on, come on, come on
and take it!
Take another little piece of my heart now, baby
Oh, oh break it
Break another little piece of my heart now, darling
Oh, oh have a!
Have another little piece of my heart now, baby!





 


spring feelings

HELL YEAH att det ska vara.
Det luktar gott från potatisgratängen som mamma gör. Är jätte hungrig.
Kaffestugan har verkligen blivit vårat hak när vi har mycket att prata om. Mitt och nattis. Alltid samma platser också. Men snart om kanske 1 månad, kanske två så är våra platser ute på verandan. I solen. Med solglasögon. Längtaaaaaaaaaaaar!!!
Idag ska jag jobba. Imorn också. Jag måste verkligen det. Inte sugen men känns ändå ganska skönt annars gör jag bara av med pengar.

Ti si lep.

dead and gone

Låten spelar jag verkligen sönder!!! Jag är expert på att spela sönder låtar jag tycker är riktigt bra. Hinner liksom tröttna lika fort som jag hört den. Men vad ska man göra...
Lite vårväder idag också. Förutom dom kalla vindarna. Jävligt trist att det inte blir varmt samtidigt som det börjar bli torrt på vägarna och solen börjar titta fram mer och mer. Kan säga att dagen började med att följa Nathalie till doktorn, Sen bar de av hem till hennes syster och sedan till grillen. Åkte sedan hem till lägenheten. Jag älskar den! Det blev lite fix och trix med gardinerna. Det blev bra till slut.
Kom precis hem med bror min efter att ha avnjutit en gooood måltid på primo chao chao på Kronobergsgatan med far våran och hans brutta. Rekomenderar den italienska restaurangen oerhört mycket. Bra service och mycket god mat. Jag drog i mig en förrätt som bestog av tomat, mozzarella och rödlök och sedan oxfilé med potatis puré. Självklart vitt vin till ;P vet att det brukar vara rött till kött men jag tycker vitt är väldigt trevligt. Blev ingen efterrätt för min del. Var alldeles för mätt men en latte satt ju bra. Blev lite halv lullig på vinet men det går bra.


Jag vågar inte om du inte vågar.

måstemåstemåste

Nu känner jag verkligen att det är dags. Jag måste/vill och ska skaffa ett riktigt jobb. Jag vill inte leva som jag gör nu riktigt. Men det är så jävla ap svårt. Det ligger nu CV;n lite överallt och alla som jag fårgat har sagt att dom inte behäver personal just nu. Kanske senare.... bla bla bla. Varför gick jag inte hantverksprogrammet istället??" Hade ju haft ett ordentligt jobb nu i två år. Inte behövt säga upp mig och sluta och hoppa runt som jag nu har gjort sen studenten. Herregud!!
Min touch mus på datan är as varm så jag nästan bränner mig!! Är de verkligen bra..? =/

Idag har jag gjort en massa känns de som. Jag var nere på bistro och åt en tidig middag med Tussan. Det var riktigt nice, vi hann inte ses så länge för hon skulle in til stan och jag skulle träffa nattis.
Men jag åkte till Jimmy först. Jag låg bara i soffan och slappade medans han å micke målade och satt upp lister. Det var mycket roligare än åka hem. Kolla lite arga snickaren och sedan åkte jag å jimmy till nattis och kollade på lägenheten. Den var så hiiiiiimla fin! Riktigt avis på dom. Därför känner jag också att jag vill ha ett fast arbete så att jag kan flytta hemifrån igen. Det är tamejfan dags snart.

Soooooooool

Jag vaknar upp och det är SOL!! Så happy jag är! Våren är på väg på riktigt YESYESYES :D
Det är sådär torrt på marken som de ska vara också! Det kunde bara varit några grader varmare. Då skulle det vara perfekt men man kan inte få allt.
Städa av lite här hemma sen ska jag möta nathalie och vi ska gå ner till rönninge och titta på lägenheten.
Skulle ha gjort det i måndags men det blev för sent. Sen blir de nog en liten fika på kaffestugan.
I helgen har jag bestämt mig för att jobba. HELA helgen. Jag kommer knappt få någon lön next month om jag är ledig igen. Så nu är det bara och köra.

Igår var jag hos Becka och Dan, dom bjöd på käk och sedan kollade vi lite på "den rätta för Rosing". Inte det bästa programmet. Man kan ändå inte låta bli och kolla. Hugo är ju inte så ful! mammamia.
Innan jag åkte till dom så var jag tvungen att åka förbi Rickard, smart som jag är så glömde jag min laddare där. Men bussen går direkt från honom till beckisen så det gick ändå ganska smidigt. Passade på att diska lite när jag var uppe hos honom också ;P kunde inte låta bli haha.

SOOOOOOOOOOOOOL SOOOOOOOOOOOOOOOL SOOOOOOOOOOOOL



En kväll i augusti.

chillmill


så jävlaaa trött

Idag har jag varit på södertälje sjukhus från kl 10- 16!!! fy helvete säger jag bara.
Rickard slet ju av hälsenan som sagt i lördags så han skulle opereras idag och självklart är man en god vän och följer med. Räknade dock inte med att vara där hela dagen. Operationen skulle börja vid 10 och vara i ca 30-40 min hade doktorn sagt till Rickard men när jag pratade med en sköterska så kunde de ta upp till 1 -1.5 h så där satt man. Väntade först med honom i hans rum till klockan 13 sen gick jag upp en snabbis till hans lägenhet och glodde lite tv men gick ner fort för var rädd att han skulle hinna bli klar innan jag var där igen för jag hade hans nycklar till skåpet. Men såklart så fick jag vänta ytterligare 2 timmar. Älskar sjukhus. När han hade vaknat upp så kom han ner till rummet igen och fick i sig lite mackor, för han hade inte ätit på ca 14 timmar. Stackarn! Sen gled vi hem till honom ( han hoppade fram ) och lagade mat och tittade på two and a half men. Jag kände mig redan då väldigt trött. Men inte som han som var helt groggy efter alla tabletter han fått.
Vid 21 tiden kom Kadde och Sandy och hämtade mig, det var skönt. För jag hade aldrig orkat åka hem kommenalt.
Det var en seg men okej dag :)
Nu har jag tryckt i mig en påse nötmix och tittat på något spy program på ztv. Tre tjejer som snurrade på ett hjul, där dom skulle äta grisfötter, dricka en burk sirap eller h'älla i sig mjölk till dom spydde. Jätte trevligt haha förstår inte riktigt innebörden. Knäppa tjejer.
Imorn ska jag träffa min andra hälft efter hon slutat jobbet. Vi ska hem till henne och umgås och snacka skit. OCH skratta!

Yes mamma har köpt dom goda äpplena :D
Här är bjuder jag på bilder utan rickards godkännande..




Somnar snart. peace Carolina

hugga i sten eller hugg i hjärtat för min del..

Sitter här i soffan och tar de lungt, helt plötsligt så hugger de till sådär jävligt i vänstra sida om bröstet.. Man bara väntar på att få ta det där djupa andetaget... försöker igen men de hugger till igen! Fyfan va ont de gör! Kan ju inte andas normalt. Hörde att det kan vara för man har överansträngt sig. Men det tycker inte jag att jag har gjort.
Läste på aftonbladet idag om en 21 årig tjej som har dödat sin 3 månaders son med att lägga honom i tvättmaskinen! Hur i helvete kan man göra någon sådant??!!!Blir så himla arg att jag kockar. Stackars barn! Han dog av svåra skallskador och brännskador! Samtidigt som han låg där i så gick morsan och kollade på film med hennes andra barn. Hur kan man göra sååååå!?? Misshandel mot barn är nog bland det värsta jag vet. Tror det är samma för dig också.

Snart börjar Wipeout på femman. Jag såg aldrig förra avsnittet men har hört att man skrattar hur mycket som helst så jag måste verkligen se detta haha. Jag förbereder mig på att garva högt!!
Imorgon ska jag med Rickard till sjukan, han ska förmodligen operera sig pga av hälsenan som slitits av. Trodde det var ledbandet. Fy bubblan vad ont han måste ha. Så dit imorn och passa upp på honom när han är invalido. Nutte då!

Söndag jajjemen

Skänt att snön är på väg bort. Hoppas verkligen inte att det kommer komma mer. Men oftast så kommer det en sväng till när man tror att det sista lämnat oss.
Igår var vi hos kära Jimmy som jag nämnt tidigare. Ange och Daniel var också där. Det var skänt. Drack lite öl, kolla på en rulle och pratade. Sen Kom Ronnie, Anna och Annas kompis Johanna också. Det var super längesen jag träffa Rompan så det var kul.
Jag å Angelique tog bussen vid två och jag promenerade hem från Uttran. Det gick ganska snabbt faktiskt plus att det inte var kallt alls så det gick finfint. Jag hade Becka som sällskap i telefon och det gjorde det hela mycket lättare.
När man kommer fram till centrum är det som en bomb har släpps som har innehållt massa ungdomar. Det bara rasade ner folk från Passi. Därav kom Rickard farande. Med kryckor! vafaan! Hade lyckats dra av ledbandet. Stackarn. Men vad hindrar den karln från att dricka. Nada. Nåväl jag fortsatte traska hem efter vi stått och babblat ett tag. Sov som en prinsessa gjorde jag sen.
Idag blir de till att ta det lungt. Kanske glider upp till krysset och solar. 



Adjö för en stund.

sköön ... eeh hell yeah!


Sova?! neej tydligen inte

Försökte sova i nån timme men kunde inte tydligen. Jag förstår inte att jag inte kan koppla av riktigt. Känner mig fett stressad när jag ska sova på dagen, antingen ringer mobilen och stör eller så är någon och river köket. Alltid!
Så de blev en powernap på 20 min tror jag...
Känner mig iof piggare än förut. Får ta och styra upp mig snart så de blir människa av mig igen.
Jag lubbade upp till bolaget precis innan de stängde och köpte lite öl i sista minuten. Sicken tur att jag kom på de halv 3 att jag kanske ville ha de senare ;P

lördag och ledig igen

Hej hej hej hej hej!!!

Vanilj yoghurt och två mackor med kalkon blev min frukost. Vaknade med huvudvärk. Fick inte ens sova ut för vi ska ha visning på lägenheten idag. Dom är här nu och tittar runt. Jag vill verkligen inte flytta!!!! Jag får ångest av bara tanken på att flytta tillbaka. Mamma och hennes dude vill ha större och jag blir ju tvungen att flytta med oavsett var vi hamnar!.

Anyway så var gårdagen mycket trevlig. Allt började hos J i hans lägenhet, den blev klar igår. Jätte fin! Så jag och kadde var där och städade lite och grabbarna ordnade det sista med tapeter och lister. Jag och kadde mublerade om och fixade till. Sen åkte vi hem och käkade och styrde upp oss. Tillbaka till jimmy för att dricka vin och umgås med grabbarna. Ange var med också :D Det var super mysigt.
Jag och kadde drog in till stan och Layer cake. Det var ett väldigt trevligt ställe. Skön musik. Folket var väldigt blandat och härlig stämning. Förbi Max och käka, stötte på G där också. Btw jag hittade ett hårstrå i min hamburgare!! Så jävla vidrigt så jag skickade G till kassan och lämna tillbaka den, jag tyckte det var för pinsamt. haha. Fick pengaran tillbaka. Kommer aldrig mer gå dit. Tycker det är väldigt trist för MAX är det bästa stället om man jämför med Donken och BK. Fleeeera minus poäng med hundra utropstecken.
Väl hemma vid halv sex - sex, deckade fort och blev väckt kvart i 12! inte helt okej. Ska nog till jimmy ikväll också :)



Alla nuttar!

oktober kryssning

oktober kryssning

my heart is pumping for my life




Those eyes cannot ever lie
you're so divine
I'm not ever alone
You're not ever alone


jag är bäst

Jag har kommit på att jag ska inviga jimmys kök med att baka bullar!!

Jag har ätit tre skålar med yoghurt med start. Inte okej. Tror det är för att jag inte röker. Kul att jag kommer bli tjock för att jag försöker vara duktig.

In till stan imorn med Kaddrush. Innan hem till J och städa klart för imorn äre tänkt att han ska flytta in. Kommer antagligen dricka lite där innan vi åker in.
Vi ska besöka layer cake, ska tydligen va lite old school musik. Det kan bli bra :)


älska älska älska


torsdag

Herregud jag glömde att ringa johanna, skulle fikat med henne idag. Men glömde verkligen bort att hör av mig. Känner mig skit dum. Jag brukar aldrig glömma ringa vänner när jag lovat och göra de... men så hände det iaf .
Jag sov ju hos Nadia inatt. Lite halvkörigt för jag frös som en tok så jag låg med alla kläder på och ett duntäcke. Vaknade till under natten och tog av mig tjocktröjan för det blev ju lite för varmt. Men jag vet inte om sängen är för mjuk eller om jag låg och skakade för min rygg gjorde jätte ont när jag vaknade :( buhuu!
Jag vaknade till imorse runt halv åtta av ett mess men orkade inte kolla på de och somnade om . Kl 08.10 ringde luren, vaa i helvete.... De va mamma som varit orolig för att jag inte hade kommit hem efter jobbet. Så söt hon blev verkligen jätte orollig. Jag brukar ofta skicka mess och säga om jag sover borta men det hade jag tydligen också glömt. Vad är det som händer med mig??! tänker jag bara på en sak numera eller vad är grejen... =/
Har fått höra att jag har en whiskey röst på morgonen.. jimmy frågar alltid om jag supit till lite dagen innan för den låter jätte risig tydligen :P

Våren kom till miiig nuu!!

idag har jag rökt två ciggaretter och igår fyra.

??!!..

Nu sitter jag hemma hos Nadia och chillar med Kadde och nadia. Jag åkte hit efter jobbet eftersom jag fick sluta tidigare. Det är guuuld värt! Så jag tog sista tuben som gick kvart i 1 till hägerstensåsen. Jag har tryckt i mig två goda mackor för jag var riktigt hungrig.
HMm vet inte vad jag ska skriva rikitgt. Bara att mina tankar är helt åt fel håll. Jag vill inte tänka så som jag gör men de blir ändå bara så. Jag vet inte hur det här kommer sluta. Jag hoppas lyckligt men man kan aldrig förutspå framtiden. Det är ganska synd. Eller??!...

DINNER

Ja då var man hemma again. Sitter med lite mat som bestog av bulgur och någon röra med älgkött och champinjoner. Gott som fan.
Blev hämtad av Jimmy vid halv tre och åkte till hans lägenhet. Jag har faktiskt hjälpt till denna gång med att slipa och målat. Jag kan om jag vill! ;) Men innan vi satt igång på riktigt så låg vi i hans sovrum och snackade massa. Jag låg i hans nya säng medans han låg på sin sköna hel täckningsmatta! Härligt å vila lite :) Efter en stund kom Micke och pia också. Så det var jag och pia som målade. Daniel the man kom också en stund. Sen fick jag skjuts av dom till tumbish.
Alltå de kommer bli så snyggt.!!

Snart är tiden inne för att åka till jobbet!! Buhuuu :( :(



Jag saknar oss! <3

onsdag innebär jobb för mig

Jahaaaapp då vare dags igen då! usch vad jag inte tycker om den här dagen! Den för med sig ångest för mig. Inte okej.
Ont i magen vaknar man med också, trodde det skulle lägga sig men nej tydligen inte!
Tänkte faktiskt åka med jimmy till hans lägenhet och hjälpa till med det jag kan.. han skulle höra av sig efter jobbet så får se hur jag mår då. Känns lite halv jobbigt också för jag evt inte hur länge jag kommer vara där. Plus att jag sen ska till jobbet så de blir en sjuhelvetes resa om jag ska till tumba, sen hem igen, sen till tumba igen och vidare mot jobbet... men men de lööööser sig. Jobbar ju natt idag. Suck. Eller faktiskt n stoor suck!! Jag är så trött på att jobba natt så jag dör. Och inte nog med det. typ varje helg också. Jag måste ta ledigt och förlora pengar för att få ha lite freedom. Men det är ju ändå mitt fel att jag valt det här. Så smart Carro! haha. Men de är ju sjukt svårt att få ett jobb i dagens läge.. bara kontakter som kan ordna ett. Så HALLÅÅÅÅÅ kontakter langa ett jobb till miiiiig!!!!!!!

Måste säga en sak som jag är lite stolt över. Jag hållr på att trappa ner otroligt mycket med rökningen!!!
*Igår rökte jag inte på hela dagen och i måndags bara 5-6 st. Jag ska faktiskt inte köpa något paket idag heller. Blir jag sugen så tar jag en av Fanny. Jo eftersom jag vet att jag kommer vilja röka när jag dricker lite och så så kommer jag inte sluta. Har inte den viljan än. Men jag tycker iaf att jag är grym som inte röker lika mycket som förut.



Det här är nog det värsta jag vet. Rädslan att förlora någon man tycker om.


 


AA

Jag och nattis har suttit som några galna kärringar och messat fram och tillbaka om andra avenyn! hahaha asså de är inte okej... eller jo lite...

Snö vafaaan??!!

De är inte sant!! Jo men tydligen för det vill ju inte sluta!! Förbannat.,
Släng dig i väggen piss fitt väder rent ut sagt. Mina planer för dagen var först att bara ligga hemma med massa vänner avsnitt men så fick jag ett litet mess av Nathalie så jag begav mig ner till rönninge för att fika på kaffe stugan :) alltid lika mysigt, Efter nån timma dök jimmy o jimmy upp. Snackade om allt möjligt, dom två låter verkligen som ett gift par. Haha störtsköna kan jag säga. Och jimmy C mosade till Nathalies läppsyl. Tack för de liksom för han höll med Nattis när hon sa att det var jag. I - landsproblem på hög nivå...
Sen blev de såklart bistro för min och nattis del, så himla gott. Vi tog de som vi beställde sist för de är så fint enligt nattis <3


Casheeeeeeewnötter med yoghurt blev de också löv löv löv.


Lite andra avenyn är det idag också, Super trevligt!





K'ände att jag var tvungen att slänga upp en lite somrig bild.


grr

Men god kväll, natt?
Jag har haft en sån mysig dag! Åkte in till Kaddes jobb, fick sushi!!! :D Nadia kom också dit så vi alla åt tillsammans. Promenerade i stan, jag fick då för mig att köpa ett pas skor på impuls, eller jag ahr behövt ett par skor ganska länge så nu kände jag att det bara var dags. Så slog till på ett par svarta nätta tygskor. Hel nöjd för dom gick bara på 200 spänn. Suve!
Våran plan var ju att fika så vi gick till Mamo, ett jätte mysigt café som ligger på Sveavägen. Beställde in en varsin kopp té. Labbi  kom efter en stund också. Hennes mage bara växer och växer. Så himla mysigt. Bebin kommer om beräknat 10 veckor. Tiden har gått så himla fort. Kommer ihåg när hon ber'ttade att hon var gravid. Herregud!! :D
Vi satt och babblade om allt möjligt i 5 TIMMAR! haha tiden går fort när man har roligt. Vi beställde in lite föda också. Jag körde på 9 olika sorter av libanesiskt. Väldans gott, men såsen var inte så rolig så det var ett minus.
Jag och Kadde hade blivit hembjudna till Becka och Dan, så vi drog iväg till Östertälje efter vi var klara på mamo. Dom hade det jätte fint, fast det ändå inte är klart än. Det var lite små grejer som skulle fixas till. Jag blir sååå sugen på att flytta hemifrån igen. Tänk att få fixa och trixa i en egen lägenhet!!! Så fort jag får ett fast jobb så hoppas jag att jag kan flytta. Det skulle vara guld!

Måste bara tillägga en liten incident som hände när vi var på väg till tåget, vi fick syn på en kvinna som var väääldigt påverkad av något. Hon var inte helt hundra. Hon slängde och häll på med sin väska till höger och vänster. Efter ett tag fick hon syn på oss å sa att vi såg ut som horor. HAHAHA! man tackar man tackar.. alltsåå..
tänkte inte mer på de, men de gjorde tydligen hon för hon skulle gå efter oss ner till tunnelbanan, så jag puttar Labbi in genom spärrarna och vi börjar bli lite panikslagna för att hon var väldigt läskig. Och hon efter och skriker nåt, vi springer ner för rulltrappan och hon är inte långt efter. Tur att några kill kompisar stog nedanför och väntade på oss. Men det brydde sig inte hon om så hon gick runt och mot oss å vi börjar slira runt på plattformen... hon vinglar fram och tillbaka mot oss för hon märker ju att vi inte tycker hon är normal. Helt plötsligt går hon in i tunnelbanan och sedan ramlar ut och går fram mot oss. Nadia står med ryggen mot för hon är helt lugn, men vi andra ser hur hon försöker dänga till henne med sin väska men missar som tur och sedan försvinner hon in i tunnelbanan igen. Alltså vad fan skulle man gjort om hon  nuddat Nadia. Inte såatt man vågar göra nåt tillbaka eller säga något för man vet aldrig vad sånna männsikor kan få  för sig att göra då!... Inte många minuter efter dyker nästa påt'ända kvinna upp. Nadia vill lugna oss med att säga att hon bara är skelögd hahaha söta Nadia. 

Juste jag och kadde glömde var klockan var hemma hos becka så vi fick ta nattbussen hem. Smarta tjejer.


Everything is gonna be alright.

Internationella kvinnodagen, man tackar

Jaha inte har man fått ett skit för de.
Usch jag är så grymt mätt!! Har ätit lite för mycket naturgodis.. Jag och Kadde var uppe en sväng på krysset och solade lite. Mycket skönt :) jag trodde att jag skulle köpa lite ferraribilar för jag ahr varit sugen på de hela dagen men det blev cashewnötter med yoghurt på istället. Jätte trevligt!

Söndagen har varit helt ok, har bara varit hemma och tagit de lugnt i soffan med film och fruktsallad. Eller jag fick tag i lite nachos också ;P  De är så det ska vara på vilodagen. Egentligen skulle jag åka med jimmy och äta någonstans men jag orkade verkligen inte. Kände mig helt sänkt efter gårdagens bravader.

Medans jag gjorde i ordning min lilla fruktsallad så stod mamma och jag och babblade lite om allt möjligt. Tydligen ska min pappa köpa båt nu också. Han och Ludwig hade varit på båtmässan och pappa drar sig inte för att köpa något som han tycker e lite trevligt så det ska tydligen införskaffas en båt. Faktiskt svin kul!! De är så otroligt mysigt att åka båt på sommaren ute i skärgården. Vi har ju landställe på Ljusterö så det passar ju bra :) Eller nu ljög jag kanske lite, det är faktiskt min farbrors landställe men de känns som vårat också för det har alltid varit "landet".
Men jahaa.. nu börjar jag tänka på sommaren, på alla roliga saker man kan göra. Längtar otroligt mycket! Men först måste våren komma hiiiiiiit :D 


 

det var lite vårkänslor

Huuppppppp har precis smällt i mig en macka. Vaknade inte för så lång stund sen. Trodde jag skulle må skit men mår jätte bra faktiskt. Sjukt glad :)
Igår så åkte jag å natiee till Tumbish för jag behövde köpa hårfärg. Min utväxt är inte å leka med nu. Jag hann ju aldrig färga den igår fan. När vi väl var i tumba så åkte vi upp till Jimmys lägenhet där grabbarna håller på å jobbar för fullt. Dom är så otroligt duktiga. Sliter' jävligt hårt för att det ska bli klart!! Nu hade han fått upp köket å sovrummet var i princip klart, bara golvet kvar där. Det kommer bli sjuukt snyggt allting!! :D
Vi drog förbi bolaget innan vi drog hem också. Vi hamnade hos Marko tydligen också, blev bjudna på groggar. Trevlig karl.
Kvällen slutade på Passi haha. Kanske inte så ovanligt när vi inte orkar dra in till stan. Det var mycket folk där igår. Förstog inte riktigt varför men de va trevligt. Vi drog hem strax innan två. Huvudvärken hade redan satt igång så de va bara å knoppa på en gång. Nej, jag åt potatisgratäng först :)

Känner iinte riktigt att våren är här, -ibland får man lite mmyyysiga vårkänslor men de kan förvinna på två sec när den kallaste vinden ryker tag i en. Usch!! det får va ett slut snart!

Kanske ska träffa Jimmy senare, äta eller nåt :) Men måste färga håret innan jag går hemifrån idag Haha!! :D

Illa buhuu!

Kom precis hem, har bara hunnit få i mig mat som jag nu mår illa av. Åt för fort. Men de är inge ovanligt för mig ;P
Har ju vart hos eva, diesel var hur cool lugn som helst heela dagen så det var skönt. De var bara när vi var ute i skogen som han drog upp mig på ett berg som var lite halt. Inte nog med att jag hade cigg i ena handen å kopplet i andra så kom jag inte riktigt ner... så de blev en liten omväg. Men vi var båda i välbehåll så du kan pusta ut nu ;)

Mina kvällsplaner är lite sisådär.. ledig från nattklubben som är jätte skönt. Men vet inte om jag ska glida över till Kadderush när hon kommit hem från jobbet eller om jag ska svida om till mjukisar å ta de lugnt ikväll. hmm..
Pratade precis med natiee och vi smorde lite plans för imorn :)


Men du förvirrat ler. Det här är ingen lek. Jag är också rädd, rädd att göra fel.




ferraribilar

Sitter och inväntar bussen som ska ta mig till tumba å sen tåget vidare in mot stan. Jag ska nämligen till min faster på middag :) Det ska bli jätte mysigt. Imorn ska jag ju vara hundvakt åt diesel. Vet inte riktigt hur det kommer gå när jag ska ta ut honom för han är en stor rackare. Måste nog tejpa fast koplet i handen för han är så förbannat stark. Eller som Kadde å Jimmy sa, runt midjan istället. Tackar gud för att det inte är is överallt för då skulle jag få ligga på sjukhus ett bra tag framöver.
Jag har precis ätit ferraribilar yammii.

Min mamma är bäst. Är så glad att jag har henne. Hon ställer alltid upp vad det än är. Älskar dig mamma :)

jobb jobb jobb

Nu har jag precis kollat på Andra Avenyn. Missade det igår så kollade nu på svt.se. Herregud vad jag är insatt i denna serie. Den är bara så bäst. Jimmy hatar den för att den är inspelad i Göteborg men inte en jävel i serien pratar göteborska haha. Klockrent.

Åkte till jobbet vi halv nio idag, jag brúkar alltid åka vid 20 men då får jag vänta på jobbet i 40 min innan jag börjar och det känns ju halv roligt. Så jag kommer in nästan precis när jag börjar istället. Skit samma.
Det var oerhört lite folk idag så jag gick tidigare, jag hann med det sista tåget och det va super nice. Skönare än å sitta på den förbannade nattbussen som tar 1 år. Gud dom har inte ens stängt än å jag har hunnit med att kolla AA och chilla :)
En annan jätte skön grej är att jag å kadde är lediga i helgen. Observera att vi båda är lediga heeeela helgen. Sweet eller vadå!! Nej nu äre Godnatt som gäller. Så pussåkram.



-Carolina.


kaffestugan med N

Kan inte säga att jag är taggad för att jobba!! fyfaaaaaaaaaan rent ut sagt. Jag är piss trött! Skulle kunna duna nu. Men de går icke för att min buss går om en stund. Känner på mig att det kommer bli sjukt tungt att jobba idag. Varken jag eller F är sugna på att stå i den fruktansvärda garderoben.

Tur att mitt humör gick uppåt när jag fikade med nattis en stund på eftermiddagen. Snackade om allt möjligt. Vi är lite sugna på att dra till hulsfred i Juni. Ska samla ihop ett roligt gäng så jag tror de kan bli hur nice som helst. Massa lera, öl, bajamajjor, nice musik å trevligt sällskap. Och sol hoppas jag! Men han kommer väl inte vilja titta fram då för att vi just är på festival.

Turkiet blir de också, med familjen i Juli. Kommer bli skönt att få chilla i en vecka med sol. Resan står ju far min för så de är ett plus i kanten :)

Sa jag att jag har huvudvärk också?!


...

Tro inte att jag inte förstår för det gör jag

Tro inte att jag inte gillar dig för det gör jag

Tro inte att jag är sur för det är jag inte

Tro inte att jag inte tycker du är fin för det tycker jag, väldigt

Tro inte att jag är som någon annan för det är jag inte

Tro inte att det kan bli som förut för det kommer det inte

Tro inte att jag kommer gå för det kommer jag inte

Tro inte att jag inte förstår för det gör jag



tänka sig

Jag har tänkt senaste tiden mycket på våren, såklart. Som alla andra också gör nu. Men jag undrar om de kommer bli tvärtom om några år, Alltså om sommaren kommer ligga på vintern och tvärtom...?! Sommaren skjuts ju upp hela tiden och vintern är liksom inte riktig vinter...

Jag har precids varit ute och gått i 30 min, jag tänkte att jag skulle vara ute minst 1 timme men efter 20 min så fick jag ett sånt tryck i öronen så jag var tvungen att gå hem. De gjorde/gör förbannat ont. Öronen var kalla men de var liksom inuti öronen som de gjorde så jävla ont. Så den promenaden varade ju inte så länge.
Ska jobba ikväll :( jag vill inte jag vill inte jag vill inte! Det dumma med onsdagaran är nattbussen. Jag slutar kl 03. sen går bussen 03.50, så jag måste vänta på den i ca 45 min. De är ju ingen häjdare direkt men jag ska fårga Fanny idag om jag kan gå tjugo kvart i 3 istället. Hon har nog inget emot de om de inte är tok mycket folk.

Imorn ska jag till Eva som jag faktiskt har saknat otroligt mycket. Jag blev super glad när hon ringde igår :)
Eva är min älskade faster. Vi kan prata om allt. Verkligen allt.Jag ska till henne på middag imorn och sen sova kvar för att passa diesel på fredag till hon slutar jobbet vid 17. Inga problem eftersom jag ändå inte har nåt speciellt för mig på fredag. Middagen hos Nadia fick jag avstå ifrån tyvärr.
Eftersom jag bara jobbar onsdagar, fre och lördag natt så ska jag få ta hand om diesel på dagarna när eva är på jobbet. För nu är han för stor för att ha på hennes kontor. De är både roligt och bra tycker jag för jag kommer få lite små pengar som tack för hjälpen. Hon står i kö till hunddagis men de kan ju ta en tid så hon är överlycklig att jag finns haha :)

onödigt personalmöte



Nu sitter jag i min lilla soffa med matrester från igår,  jag älskar själva maträtten men den va så mkt godare igår jag kan säga! De blev bulgur med kyckling blandad med sallad å balsamico MMmm :D
Idag gick jag upp som en tröttmössa men kvicknade till ganska fort. ställde mig i duschen och åt lite frukost sen åkte jag in til stan. Vi skulle ha personalmöte kl 15 men jag gick å hämtade upp kadde på hennes andra jobb först. Fick sushi som jag tackar för!!
Sen efter mötet mötte jag upp sandy som jag skulle ha sällskap med hem.
Som ni ser så har denna dag inte varit så händelserik. Kvällen kanske blir bättre om jag träffar min andra hälft senare. Kommer skratta som ett par tokar, de gör vi alltid.

ciao

Måndags kväll

Mysig dag har det varit. Tog igen sömnen som jag missade i helgen så jag sov till kl 13 idag :) Hoppades på att det skulle vara sol å mys väder så jag skulle kunna tänka mig att gå runt flaten men så fort jag kollade ut genom fönstret så blev de ett - Nej!
Jag slog mig ner framför datan med massa vänner avsnitt istället. Riktigt skönt.
Vid sex tiden mötte jag upp min andra hälft, Becka. Vi köpte cashewnötter med youghurt på :D älska säger jag bara!
Jag hade laddat ner Fredagen den 13:e så vi glodde på den. Tack för tipset Daniel! Emellanåt blev de mycket skratt så vi var inte så jätte koncentrerade på filmen haha.

Jag har inte känt såhär på jätte länge. Det är liksom en klump i magen som inte vill försvinna. Den går verkligen inte bort. Jag vet inte hur länge det kommer att vara såhär. Mina tankar snurrar precis hela tiden.


Så mycket som jag vill ha sagt
av allt jag tänker på
men det blir bara tomma ord ändå

Söndag med sol

Nu har jag varit vaken i ca 1 timme. Första gången vaknade jag vid 10 men bestämde mig ganska fort för att somna om!!
Gårdagen spårade ur lite grann faktiskt. Först kom Nattis hit och vi satt och snackade skit och drack lite. Guud vad jag hjärtar denna människa! :)
Sen vid tolv snåret gick vi upp mot Passi, de va ganska mycket folk där faktiskt. Vi fick tag i en shot och kände oss väldigt glada i hatten resten va kvällen. Jag glider hem vid två rycket och känner mig väldigt trött, nähää när man kommer in i hallen så möts man av tjutusen skor. Lillebror har lite efterfest tydligen ...ARGA carro stampar in i hans rum å hälsar men går in till mig istället och somnar vid 3. Nej nu ljög jag. Jag pratade med Kadde innan jag somnade. Hon var så söt, hjälpte mig med mina problem vid den tiden :) försej hade hon precis slutat jobbet!

Ikväll ska jag träffa Therese, Sara å Derya, Ska ta en fika å snacka skit för de var väldigt längesen jag hängde med dom.
Jag är lite halv seg men de blir nog bättre framåt kvällen :)

Tänkte ta tag i lite disk nu men skriever kanske mer ikväll.

Ciaooo!

RSS 2.0