lyckliga jag eller?

Yes jag hittade klänningen igår :D käänns så skönt!!
Var nere på skogsrovägen nyss och myste som fsan. Vi satt ute och drack massa te och snacka massa skit. Underbart å kunna sitta ute i april..ah snart maj.
Imorn är de lite valborg kan jag säga! jätte trevligt, Inhandla alkohol och sen ner till rönninge för intag av mat med trevliga människor. Ska dit med mor min och hennes dude. Det är till virres mamma så han och nattis kommer också vara där. Mycket nice vill jag lova sen vet vi inte hur de blir till kvällen.

AHHH juste jag klippte mig förresten!






JAG ÄR SÅÅ NÖJD! BLEV DET SEN NÄR FRISÖREN VAR KLAR, INNAN SÅ SKÄLLDE JAG PÅ STACKAREN HAHA


trevligt

Jag har övervägt mina funderingar på att klippa mig. Nu har håret kommit ner en liten bit över axlarna men ska klippa de kortare, sådär lite kortare där bak oh lite längre framtill och uppklippt. Är så trött på att alltid ha uppsatt för jag hatar min längd. Så om jag klipper till en frisyr så kan jag bara ha det nersläppt och samtidigt trivas. Om jag vil sätta upp det är det bara å köra på små hårnålar eller en klämma :)... ska prata med Madde om hon kan och vill göra det för en slant.

'idag var jag jimmy GP daniel kadde och ange i skärholmen en sväng. Tanken var att jag skulle köpa klänningen till bröllopet, tror ni den fanns? -Neej det kan man inte säga så jag och nattis åker in til city imorn för ich handla lite. Hoppas hoppas och hoppas att den finns kvar någonstans för är den tvärslut så måste jag gå naken., och det är nog ingen bra idé.

Satan vad ont i huvudet jag har nu då... det bara kom" pang!




Jag och natiee donar lite med vårat vin. I BASTUN.



ge mig

HEJ där!
Hysterisk natt kan jag säga! Fy så jobbig. Det var studetnskiva och as varmt och jag fick stå själv några timmar i garderoben... men de gick ju bra medn fy så trååååkigt!! Var kanske den sista natten i den garderoben, så himla trött på det PLUS att jag ska köra som runner i sommar på hirchen. -ska brata lite mer med becky som har hand om den biten.

Vaknade för 1 timme sen Behövde sova så länge!! Tittade på mibilen och har två nya mess. Ett var från jimmy och det var en bild på en död råtta och han VET att jag hatar dom förbannat äckliga djuren!! FYYYY vad dom är vidriga!! Men han gillar å retas så vad ska man göra... sen var det av Daniel :) han har klarat teorin, Så duktig oich glad jag är för hans skull ;:D hjärta till dig.
Vi ska åka till skärholmen så fort jimmy kommit hem efter jobbet. Jag måste köpa klänningen som jag har sett som jag ska ha på mig på bröllopet på fredag. Hoppas verkligen att den finns där!! *Dom andra vet jag inte vad dom ska köpa.


Nej du äre duschen för mig. PEACE.


söndag kan man säga...

SHIT vad jag inte har skrivit på änge nu!
oj vad det har hänt mycket! haha nä nu ljög jag... Igår kan jag säga att det var brak fest hos angelique. Jag och nattis kom senare än alla andra för hon var tvungen och jobba till 21 så hon gled upp till mig och vi styrde upp oss och åkte till ange vid 23. OJ vad de intogs vin till våra munnar. Jätte trevligt!
 
Ett tag satt jag och nattis johan och en annan snubbe i bastun och snackade. Eller jag hade ju en på linjen men observera att vi inte tände lampan för vi hittade inte knappen så vi satt i mörkret..hahaha förstår inte riktigt!
Sen kan jag meddela att jag och nattis o jimmy Ö tok dansade redsten av kvällen! Ett jävla drag på "pokerface" haha. duochjagnathaliegardevåg.

I fredags var det planerat att jag skulle jobba som vanligt... vad hände?!
Jo jag åkte in till söder för att hänga med nuttarna lite innan jag skulle bege mig till hirschen. Jag tog två öl, tänkte att det är ju ingen fara. Men jag hade ju inte äötit så bra denna dag så det gick ju direkt upp i kolan och där satt man, lullig och skulle jobba... inte bra tänkte jag för skulle jag dyka upp på jobbet så skulle inte jag ha något jobb efter det. Så jag tok ringde folk och messade hej vilt för att få tag på någon som skulle kunna ställa upp för laget men tamejfan så kunde ingen... det vara bara och våldta kaddes telefon men hon jobbade ju så hon kunde ändå inte svara. Till slut ringer hon upp och hör på mig att jag var lite på lyset så slängde på luren kan man säga... gissa om jag skämdes!!? - AAH det kan man säga! Det slutade med att hon hoppade in för mig, stackarn. men men det var verkligen inte meningen och hon förstog de också,
Nåväl jag jimmy ö nattis och virre styrde oss hemåt vid 22, men tro inte att jag å nattis gick hem och sov. Nejru vi drog till passi... där var det mer öl och kareoke, aah tro inte att det var jag som sjöng nu. Så kul ska vi inte ha.

OCH IDAG SKA JAG JOBBA NATT PÅ HIRSCHEN! SVIN KUL! WOHOIOOOOO....eller?






brunt eller blont?

Jag har lite problem med mitt hår. Jag vet inte om jag ska fortsätta och vara brunett i sommar eller göra det ljusare =/ jag brukar ju alltid vara blond på sommaren.. men nu är jag väldigt osäker!! Det är ju ganska jobbigt och färga håret styup i kvarten för att det växer ut och för att färgen rinner av  men det skulle ändå vara kul ocvh vara brunett denna sommar! ... hjäälp mig någon!


Idag vaknade jag vid 11.. gick ut och la mig på balkongen i ca 2 timmar. Till slut så låg jag intryckt mot balkong räcket för att få den sista solen haha. Men det var så hääärligt :D sen kilade jag upp till krysset för att fuska lite, men det var väntetid på en kvart så jag traskade hem igen.

Angelique var också och hälsa på mig en snabbis vid halv två. :D hon är gullenutt! Hon hade ingen post till mig idag. 
 


BLOND ...


eller...
BRUNETT..?


Okej, nu är det helt olika frisyrer men ni ser ju hårfärgen...så säg vad ni tycker!!

CIAO

konstig dag.

Idag när jag vaknade var jag på ganska bra humör men de hände nåt... jag är inte alls på bra humör längre.
Känner mig väldigt nere och ledsen. Har ingen aning om varför jag känner såhär. Det liksom bara kom...har inte tagit tag i dagen än heller, har bara ätit frukost. Tror inte att jag kommer göra något vettigt idag för den delen heller. Jag har funderingar på om jag ska gå och sola men är fortfarande lite förkyld så det tar emot lite. UUUUH jag vill inte må såhär!!
Ska jobba imorn med Frida, det är alltid mysigt. Vi jobbade igår också. Den segaste kvällen/natten ever.
På lördag är jag ledig och vet inte vad som ska hittas på. Inga planer än i vilket fall.

relfdkbjndzlfuigywoauöjlgbzöouxeltgrbf v maaaaaaaaaaaaaaaaouwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

" JAAAA, GLADA DALARNA!"

HAhahahahahah jag kan inte sluta skratta åt Rickards å Mickes video. Jag vill verkligen lägga upp den här men det finns ett problem, Vet i sjutton hur jag ska göra??!!... någon som vet? Nadia, du är väldigt haj på datorer så säg!! :D

Idag vaknade jag kl 12... herregud vet ni hur längesen jag sov så länge?! Neej, kan tala om att det var ett tag sen. Jag segade otroligt mycket idag.. sen åkte jag en sväng till jimmy tills han skulle iväg på träning. Nu sitter jag och väntar på Andra avenyn som börjar 21.00.

Den här påsk helgen har det varit fart på kan jag meddela. Träffat många nära och kära. De har dock blivit lite för mycket vin. Får gå på en liten gröt diet nu. haha!

Nu ska jag ut å ta en ciggarett innan Andra avenyn. HEj på're


här ska jag nu bjuda på lite gamla bilder från -08

          


JAG VILL HA SOMMAR NU!

sjuk sjuk sjuk

fy helvetes jävlafittkuk att jag är sjuk!!! Det var tok längesen jag var sjuk på riktigt. OCh nu slår det till som aldrig förr. Förkyld, ont i halsen, Feber och helt sänkt. Har druckit två koppar te nu på en halvtimme. Tur att te är så gott. Speciellt vanilj te med honung. Hallelujah!

I lördags som jag skrev tidigare så trodde jag att jag var tokbakis... men det visade sig att jag var sjuk under allt detta. Därför som jag inte var på topp hemma hos ange.
HAr inte gjort så mycket dom här dagarna förutom varit hundvakt. Eller jo i måndags eller vare i tisdags?.. aja... gick jag en promenad till rålis och träffade rickard, danielle och hennes kompis jessika. Vi trodde att det skulle vara varmt å skönt där men icke sa nicke. Det blåste och vi frös om våra rumpor som satt på en kall bänk.

HAHA jag ville inte chansa och åka tunnelbana med diesel, eftersom dom flesta hundar vägrar rulltrappor. Så jag bestämde mig för att gå... de tog sisådär en kvart, tjugo min. Men det var skönt och få komma ut å gå lite. Tror hunden också tyckte de. Men på tillbaka vägen tpog jag minsann tuben. Det gick kanoners för jag tog hissen ist för rulltrappan. Så var hemma igen på fem-tio min :)

ursäkta, ska bara snyta mig..igen.

Igår kom min bästa tjej med sushi! Gissa om jag blev glad. Vi satt och snackade massa i soffan och sedan åkte vi hem tidigare. Eva brukar oftast vara hemma runt sex, och då brukar jag åka hem. Men nu gick vi tidigare för kadde skulle va hemma före sju så jag åkte med henne.

Jag tänkte först åka till södertälje och umgås, men på tåget så bestämde jag mig för att åka hem istället. Var så himlans trött och seg så det var ett klokt beslut jag tog. Somnade vid nio igår kväll!!

Tänkte dricka lite mer te nu, Peace and puss


bjööööööööööörnrosenströööööööööööööm

God eftremiddag!

Datan hänger lite snett nu i mitt knä för den är så förbannat varm.....men ska skriva lite iaf.
Tanken var att vara ute i solen idag men det sprack kan man säga. Det blev till att rensa garderoben. Vika, lägga i ordning och städa rummet istället. Men det är skönt och dona lite idag för jag hade inte hunnit det i veckan.
Jag åker till Eva ikväll för nu ska jag faktiskt passa Diesel från mån - ons.

Igår var jag inte nådigt bakfull. Dra mig baklänges vad trasig jag var. Vaknade upp med jordens huvudvärk som sedan övergick till illamående. Men det skulle inte hindra mig från att njuta av solen så ner till sjönviksparken och chilla lite.
Sen åkte jag till Gp där jimmy jimmy Ö daniel Gp hajas nattis och virre var. Det kollades fotboll och dracks lite. Jag mådde ju halv bra där jag satt med två tröjor så jag drack vatten... Tills Jimmy sa åt mig att ta en grogg. Jag tog 1... och 1 till. Men mådde inte speciellt bättre. Dagen gick fort fram och sedan var det dags för mat på tuna pizzan och sedan till Ange. Fick i mig fyra till jätte goda drinkar :) blev bara lite varmare i kroppen men inte full.
Jag och johan sa hejdå runt ett. Tack så mycket Johan för att du körde hem mig!








fredag den 3 april

Underbar dag med nattis. Först en snabb liten fika i solen i rönninge sen in till stan och hon shoppade lite. Jag har ju inte riktigt råd så jag gick bara med haha. Sen ner til sjönviksparken och hälsa på nåra salemsbor.
Nu sitter jag här med stor mage efter ätit middag.

Ikväll blir det utgång, På riktigt! jag har känt att det mest varit häng på barer på senaste tiden och nu vill vi ut och dansa och verkligen gå all in. Kan bli jädrans näääjs!!


 

Förvirrad as usual.

herregud

I like to move it , move it!.... Eller nej inte direkt för idag va jag på't igen. Jag bakade grymt många bullar. Men åt bara två stycken. Man blev ju mätt bara av att stå och baka i sisådär 1 ½ timme. Det var ju jäsning efter jäsning. Jag råkade stoppa in bullarna efter första jäsningen bara, sen läste jag lite nogrannare och då skulle dom minsann jäsa igen efter att man lagt dom i formarna. Så ut med plåten och vänta i 30 min till. Men jädrar i mig vare luktade trääävligt i R's lägenhet. 
Det var en grymt nääjs dag men den bara flög iväg tyckte jag. Jag fick en liten chock när jag tittade på klockan vid sju och det kändes som hon bara va fyra-fem.Tänk sen när det fortfarande är ljust vid tio, elva på kvällarna.
LÄNGTAR!

Imorn är det troligen öl i solen och sen utgång med Kaddrush. Det kan bara gå utför.....

Nej, nu ska jag skölja håret och se hur färgen blev. Adjö mina damer och herrar.



April kan man säga

Jag hoppas alltid på för mycket men så skiter de sig alltid iaf. Dum tjej....
Har precis smällt i mig äppelpaj!! Really smarrigt säger jag ba. Mor min ville tydligen visa lite av sin baksida... hahaha där fick jag till de;P guuud va tråkig jag är! Nadia- du kommer skratta bara för att du tycker synd om mig för jag har så trist humor.. :D


Jag har inte skrivit på några dagar.. de har liksom inte hänt så mycket.
Jobbade igår och ska jobba inatt cokså. Det är studentskivor nu så de är full rulle även på vardagarna.

Neej nu skiter jag i detta, ska ta en bit paj till. Peace

RSS 2.0